فیلم آموزشی تگ script در HTML
در این فیلم آموزشی ابتدا به معرفی تگ script در HTML و کاربردهای آن می پردازیم. همچنین با زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت آشنا می شویم.
در ادامه این فیلم شیوه های فراخوانی js در HTML مطرح می کنیم.
در نهایت نحوه اتصال جاوا اسکریپت به HTML را بررسی می کنیم.
مقدمه: فیلم آموزش تگ script در HTML
در این ویدئو آموزشی ابتدا با تگ script در HTML آشنا می شویم. این فیلم آموزشی قسمت پنجم از آموزش رایگان HTML در سایت وبمستر وردپرس می باشد.
آموزش دوره HTML را با معرفی زبان HTML و تاریخچه ی آن شروع کردیم.
در ادامه این آموزش کاربرد تگ script در HTML را بیان می کنیم.
سپس جاوا اسکریپت (javascript) را معرفی می کنیم.
همچنین شیوه های تبدیل کد جاوا اسکریپت به html را بررسی می کنیم.
در تمامی این بخش ها ما با استفاده از inspector مروگر کروم، کدهای javascript را آموزش می دهیم.
توضیح در مورد فیلم آموزشی « تگ script در HTML »
این مجموعه یکی از قسمت های دوره وبمستران وردپرس می باشد که شامل بیش از ۸۰ قسمت فیلم آموزشی است. برای دسترسی به کلیه فیلم های آن می توانید به بخش “دوره آموزشی وبمستران وردپرس“مراجعه کنید.
این ویدئو آموزشی، در واقع بخشی از دوره حرفه ای وبمستران وردپرس می باشد که کمی متفاوت تر از سایر دوره هایی است که تا کنون در سطح وب فارسی برگزار شده است.
بعضی از قسمت های این دوره، به صورت رایگان در سایت وبمستر وردپرس در دسترس عموم خواهد بود و سایر آن ها را می توانید با مراجعه به سایت کلوپ وبمستران وردپرس ، دریافت نمایید.
توجه: پیشنیاز برای یادگیری HTML
در نظر داشته باشید برای اینکه بتوانید بر مفاهیم HTML مسلط شوید، باید بدانید که وب از چه اجزایی ساخته شده است و چگونه کار می کند.
در واقع می توان گفت برای وبمستر حرفه ای شدن و وارد شدن به سایر مباحث همچون HTML می باید بر مفاهیم وب و نحوه کار اجزا آن باهم آشنا شوید. به همین منظور، پیشنیاز درک بهتر این دوره، دوره آموزش مقدمات وب می باشد.
برای این منظور می توانید به بخش آموزش مقدمات وب در سایت کلوپ وبمستران وردپرس مراجعه کرده و در این دوره رایگان شرکت نمایید.
نمایش فیلم آموزشی تگ script در HTML
در ادامه می توانید فیلم آموزشی رایگان تگ script در HTML را که به همراه توضیح و مثال می باشد، در زیر مشاهده فرمایید. در صورتی که نیاز به دانلود آن دارید، می توانید از لینک های پایین صفحه استفاده نمایید:
توجه : پیشنیاز آموزش « تگ script در HTML »
برای درک دقیق و عمیق آموزش جاوا اسکریپت در HTML، باید بدانید که تگ head در HTML چیست و ساختار کلی آن به چه شکلی می باشد. اگر با تگ head در HTML آشنایی ندارید جای نگرانی ندارد، می توانید به قسمت چهارم از سری آموزش های HTML مراجعه کرده یا از طریق لینک روبرو با تگ head در HTML آشنا شوید.
فیلم آموزش «تگ script در HTML» شامل چه بخش هایی می باشد؟
فیلم آموزشی رایگان تگ script در HTML، دارای بخش هایی به شرح زیر می باشد:
آشنایی با زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت (javascript)
زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت (javascript) را در ابتدا فردی به نام برندان ایک که در شرکت نت اسکیپ فعالیت می کرد، معرفی نمود. در ابتدا اسم این زبان برنامه نویسی Mocha بود. مدتی LiveScript نامگذاری شد و در نهایت به javascript تغییر شهرت داد.
جاوا اسکریپت (javascript) یکی از مهمترین و محبوب ترین زبانهای برنامهنویسی وب بشمار می آید. جاوا اسکریپت یک زبان سمت کاربر یا FrontEnd می باشد. پسوند فایل جاوا اسکریپت js می باشد.
جاوا اسکریپت در کدام قسمت از صفحه HTML قرار می گیرد؟ قسمت head یا body؟
جاوا اسکریپت هم در قسمت (Head) قرار می گیرد و هم در قسمت (Body). ولی بهتر است که دستورات جاوا اسکریپت در قسمت body نوشته شود.
تگ script در HTML چیست ؟ کاربرد تگ script در HTML چیست؟
در ادامه این فیلم، به معرفی تگ اسکریپت در HTML می پردازیم:
از تگ script برای تعریف یک اسکریپت سمت کلاینت استفاده می شود. با استفاده از تگ اسکریپت (script) میتوان کدهای javascript را در یک صفحه HTML وارد نمود. از تگ اسکریپت معمولاً در نگهداری اعتبار سنجی فرم و تغییرات پویا در محتوا استفاده می شود.
تگ script در HTML5 با نسخه قبلی HTML4 چه تفاوت هایی دارد؟
نکته :
<script src="example.js">
به چند روش می توان فایل js را در HTML فراخوانی کرد؟
۱. فراخوانی فایل js در HTML به روش داخلی (inline):
یکی از روش های نوشتن کد جاوا اسکریپت در HTML روش داخلی (inline) می باشد. همیشه در موقعیت هایی قرار خواهیم گرفت که اضافه کردن یک قطعه هوشمندانه از Javascript به خط داخلی می تواند به سرعت یک مسئله را برطرف کند. فرم آن به صورت زیر است:
<a href="#" onclick="alert('وبمستر وردپرس')">Click Me</a>
۲. نحوه اجرای کد جاوا اسکریپت در HTML به روش داخلی (internal):
در این بخش نحوه اجرای کد جاوا اسکریپت در HTML به روش internal را بررسی می کنیم. در این روش کدهای javascript بین تگ های باز و بسته script نوشته می شوند و داخل تگ head قرار می گیرند. به شکل زیر:
<head> <script> کدهای جاوا اسکریپت </script> </head>
۳. اتصال جاوا اسکریپت به HTML به روش خارجی (External):
بهترین روش فراخوانی فایل js به html روش اکسترنال (External) می باشد. کدهای جاوا اسکریپت را در یک فایل جداگانه و با پسوند (js.) ذخیره می کنیم. بصورت زیر:
<script src="testcode.js"></script>
دلایل فراخوانی فایل js به صورت خارجی (External)
پیشنهاد برای مطالعه بیشتر
قبل از اینکه این مطلب را مطالعه کنید، می باید حتما با روش های فراخوانی CSS در HTML آشنا شوید، در صورتی که با روش های فراخوانی CSS در HTML آشنا نیستید می توانید از طریق لینک زیر استفاده کنید، این آموزش سومین قسمت از این بخش می باشد:
نتیجه گیری برای فیلم آموزش «تگ script در HTML»
در این بخش به معرفی تگ script در HTML می پردازیم.
در ادامه می گوییم که تگ script چیست و چه کاربردی دارد.
همچنین با زبان برنامه نویسی javascript آشنا میشویم و فواید استفاده از آن بیان می کنیم.
در نهایت با شیوه های تبدیل کد جاوا اسکریپت به HTML آشنا می شویم.
ممکن است به نظر شما بعضی از موارد درست نبوده و یا شما موارد بیشتری را بدانید که ما فراموش کرده ایم تا در این فیلم آموزشی، قرار دهیم.
اگر شما از این موارد آگاه هستید، حتما در بخش نظرات عنوان کنید تا آن را به این مقاله اضافه کنیم. در ضمن اگر این مقاله را مفید دیدید، حتما آن را به دوستان خود معرفی کرده یا در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.
در ساخت و تهیه این مطلب فیلم آموزش مقدمات وبمستری از مراجع زیر استفاده شده است. شما می توانید با مراجعه به آن ها، اطلاعات بیشتری را بدست آورید:
راهنما برای خواندن سایر مقالات سایت به صورت دسته بندی شده:
شما می توانید از طریق لینک های کاربردی زیر به سایر مقالات سایت که کاملا بصورت طبقه بندی شده وجود دارد، مراجعه نموده و از آن ها استفاده کنید:
با سلام … ببخشدی چطور باکس ابی رنگ به این شکل طراح کردید ایا جایی اموزشش هست منظورم باکس ابی پر رنگ و کمر رنگ است که داخلش متن قرار دادید؟
سلام به شما دوست عزیز
قالبی که ما در سایت خودمون استفاده کردیم، قالب آوادا می باشد. این باکس آبی، از المان های Avada builder هست. فقط انتخاب رنگ ها با خودمون بوده. البته با استفاده از کدهای html و css هم می تونید به راحتی این باکس رو در بیارید.
استاد چرا هر چی این کد رو وارد میکنیم عمل نمیکنه
سلام به شما دوست عزیز
ببخشید بابت اینکه دیر پاسخ دادم.
متاسفانه متوجه مشکل شما نشدم. کدام تکه کد منظور شما هست؟